Om meg

.

9. juli 2010

Ok, det slo meg plutselig at noen ganger detter det folk inn her (uffda) som tror jeg er en sykt dårlig blogger. Jeg VAR det. Så sluttet jeg helt. Denne bloggen er avsluttet, bare sånn at det nå er skriftlig.;);););)

7 kommentarer:

oluffen sa...

Håpe du komme tilbake ein gang ;) Kan kje glemma den gongen du lagte innlegg om mensen.. <3

Monica Helén sa...

Dét visste jeg vel, men det hender jo plutselig at det er noe nytt her likevel, -sånn som nå..:-p
Så da lar jeg bloglovin rulle å gå på deg likevel! =)

Elise sa...

Å, nei! Jeg er innom en gang i blant, og noen ganger minner facebook meg om at du kjenner en Silja som jeg også kjenner, derfor dukker jeg også opp her, og mimrer litt om gamle bloggdager da jeg lå på favorittlisten din og du på min og jeg ser på veggen over skrivebordet mitt, og der henger det et julekort fra deg, og det minner meg i grunn sånn om sånn ting var før, da jeg blogget, gikk på videregående, drakk te og leste kunstbøker og sendte og mottok julekort fra folk jeg ikke kjenner.

line aurora sa...

du er en sykt dårlig blogger!!!!

:D

men jada, jeg har prata med samordna. så klart kan de ikke gjøre mer enn de allerede har gjort, altså å fortelle meg når siste frist var. får håpe uib har noe lurt de kan gjøre for meg, da. bare det at de aldri svarer! folk, altså.

Nøve sa...

Du var en av yndlingsbloggerene mine før, jo. Synes det er litt morsomt at jeg "fant" Birte gjennom bloggen din. ^^

Luna Anette sa...

Sv: Tusen takk! :)

Huff, jeg har ikke så mye erfaring med jobb så jeg visste ikke at jeg måtte nevne det..opplæringen får jeg til uken, drar ikke før uka deretter :)

maya sa...

hei hei viste ikke at du var blogger jenta mi;) Det syns jeg du skal fortsette med, det var mye hyggelig og morsomt å lese her på sidene dine, var så langt tilbake som 2008 tror jeg:)

Men du må ikke la det gå ut over skolen da...

Klem fra svigermor ;)